Wie is Energetix Kopen

Hanneke en Lambert Brouwers

Allereerst heten wij u van harte welkom bij Energetix Kopen Magneetsieraden (ook te vinden op www.brouwersmarketing.com)

Waarom zijn wij gestart met ENERGETIX Magneetsieraden?

Wij zijn Hanneke en Lambert Brouwers en zijn sinds oktober 2008, met zeer veel plezier en mooie resultaten, dagelijks werkzaam in ons bedrijf Energetix Kopen , waar wij werken met de fantastische Magneetsieraden van Energetix Bingen.

Er zijn 3 hoofdredenen waarom wij, na gedegen onderzoek, gestart zijn als distributeur van Magneetsieraden van ENERGETIX Bingen.

Reden 1 was, dat Hanneke al meer dan 30 jaar zoekende was om haar m.n lichamelijke problemen vanuit de ziekte Fibromyalgie onder controle te krijgen. In het reguliere systeem van onze gezondheidszorg is zij van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk werden de klachten alleen steeds ernstiger.

In die tijd was ik (Lambert) directeur van het PSBG (Provinciaal Steunpunt Bewegingsactiviteiten Gezondheidszorg) te Sittard. Wekelijks hielpen wij ruim 40.000 ouderen en chronisch zieken om binnen hun eigen grenzen fit en vitaal te kunnen blijven. Dit middels pos therapeutische bewegingsactiviteiten zoals Gymnastiek, Zwemmen, Yoga. Dans, Spel/Sport etc.
We ontdekten in die tijd dat in het ziekteproces van Hanneke met name warmte en speciale voedingssupplementen in ieder geval een grotere positieve invloed hadden dan de reguliere therapieën en pijnstillers.

Reden 2 was, dat ik sterk beïnvloed werd door de ontdekking van de alternatieve mogelijkheden. Er was dus echt veel meer dan alleen de reguliere systemen om mensen te kunnen helpen. In deze periode ontdekte ik dat het toepassen van magneettherapie in de vorm van ENERGETIX Magneetsieraden, bij erg veel mensen een enorme positieve werking had. Dat onderstreepte, dat het verlichten van pijnen en betere bewegingsmogelijkheden niet alleen mogelijk was binnen het reguliere systeem van de huidige gezondheid en Welness toepassingen.

Reden 3 was, dat ook in die tijd er steeds minder belangstelling was om bewegingsprogramma’s vanuit de overheid en ziektekosten verzekeraars langer te subsidiëren. Deze Bewegingsprogramma’s voor ouderen en chronisch zieken werden in de golf van fusies etc. niet meer in Zorg en Welzijn geconcentreerd, maar werden onderdeel van de Sport. In de sportsector bleek al snel dat zorg en welzijn niet die primaire aandacht kreeg die nodig was om met ouderen en chronisch zieken de meest maximale resultaten te bereiken. Met andere woorden, ik had een nieuwe uitdaging nodig om mensen te helpen.

Samengevat:

  1. Persoonlijke ervaring van Hanneke bij Fibromyalgie.
  2. Ontdekking van de alternatieve toepassingen van Magneetveld.
  3. Verminderde belangstelling voor post therapeutische Bewegingsactiviteiten. Zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Toen bleek dat Hanneke middels het dragen van Magneetsieraden grote vooruitgang boekte in haar gezondheid en welzijnsbeleving en tegelijkertijd ook bleek dat er grote belangstelling ontstond in de “markt” voor deze toepassing, was de beslissing snel gemaakt.

Wij startten ons bedrijf Energetix Kopen met de reeds eerder genoemde Energetix Magneetsieraden en zijn inmiddels meer dan succesvol in deze branche.

Met een eigen groep van honderden door ons te begeleiden collega’s distributeurs in inmiddels meer dan 34 landen over de gehele wereld is ons aanvankelijk klein bedrijfje snel uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf met een gezamenlijke omzet van vele miljoenen. Dit alles binnen 8 jaar!

Deze zeker spectaculaire inhoudelijke ontwikkeling met Energetix Magneetsieraden naast de beroepsmatige mogelijkheden daarbinnen, zal meer mensen doen besluiten om Magneetsieraden te gaan dragen en ook vele anderen doen besluiten om binnen ons team hetzij via productaanschaf en/of via een eigen op te zetten bedrijf, dit concept te kopiëren.

U bent in beide gevallen van harte welkom en wij, Hanneke en Lambert Brouwers (Energetix Kopen ), zullen u hierbij met al onze ervaring, deskundigheid (Sport, Bewegingstherapie, Fysiotherapie, Ergonomie, Yoga, Dans, etc.), enthousiasme en andere mogelijkheden graag verder helpen.

Lees hiervoor aandachtig verder in onze site en vul, indien gewenst, ons contactformulier in voor verdere uitleg over inhoudelijke en/of commerciële toepassingen in de bijzondere wereld van Magneetsieraden.

Wij verheugen ons u te kunnen contacten, te ontmoeten en verder te helpen!

Met vriendelijke groeten,
Lambert & Hanneke Brouwers
International Marketing Director Energetix
Heidepark 5, 6051GN Maasbracht
Tel: 06-51154556 / 0475-461300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u op zoek naar een extra inkomen, of een nieuwe parttime/fulltime baan? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Brouwers Marketing VOF
Heidepark 5, 6051GN,
Maasbracht
+31 (0)6 511 545 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of volg ons op Facebook facebook icon