Skip to main content

Wie is Energetix Kopen?

Allereerst heet ik u van harte welkom bij Energetix Kopen Magneetsieraden !

Waarom ben ik gestart met ENERGETIX Magneetsieraden?

Mijn naam is Rolf Brouwers, ik woon met mijn vriendin Esther Wiggers en haar drie kinderen Rens, Iris en Lise in Eindhoven.
In 2011 ben ik in Tilburg gestart met mijn bedrijf, dat toen BCM Energetix heette. Inmiddels ben ik verhuisd naar Eindhoven waar ik een fijne ruimte heb om mensen te ontvangen voor een persoonlijk advies en voor het bekijken van de producten van Energetix Magneetsieraden en Wellness.
Voordat ik met deze fantastische producten ben gaan werken als zelfstandig ondernemer, was in vooral in diverse commerciële functies werkzaam in de buitendienst als (internationaal) accountmanager.
Het keerpunt in mijn carrière werd geforceerd door een aanrijding, waardoor ik tijdelijk niet meer in staat was mijn werk op te pakken.

Door mijn persoonlijke ervaringen ben ik overtuigd geraakt van de geweldige werking van de producten (u mag mij gerust naar de details vragen !). Op therapeutische basis ben ik toen mijn ouders gaan helpen in hun bedrijf.
Het waren ook mijn ouders die mij mijn eerste product hebben gegeven en daar ben ik ze nog altijd heel dankbaar voor.
Door zelf ook andere mensen te mogen helpen ontstond bij mij het idee om ook zelf met Energetix Magneetsieraden te gaan werken.

Sinds 1 januari 2022 heet mijn bedrijf Energetix Kopen, een reeds gevestigde naam.

Mijn ouders, Hanneke en Lambert Brouwers zijn gestart in oktober 2008, met zeer veel plezier en mooie resultaten. Dagelijks hebben zij gewerkt aan de opbouw van Energetix Kopen. Er wordt exclusief met de fantastische Magneetsieraden van Energetix Bingen gewerkt.

Er waren 3 hoofdredenen waarom Lambert en Hanneke gestart zijn als distributeur van Magneetsieraden van ENERGETIX Bingen.

  1. Persoonlijke ervaring van Hanneke bij Fibromyalgie.
  2. Ontdekking van de alternatieve toepassingen van Magneetveld.
  3. Verminderde belangstelling voor post therapeutische Bewegingsactiviteiten. Zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Toen bleek dat Hanneke, die gediagnostiseerd is met Fybromyalgie, middels het dragen van Magneetsieraden grote vooruitgang boekte in haar gezondheid en welzijnsbeleving en tegelijkertijd ook bleek dat er grote belangstelling ontstond in de “markt” voor deze toepassing, was de beslissing snel gemaakt.

Brouwers Marketing was geboren, dit werd later : Energetix Kopen

Jaren later, inmiddels hadden mijn ouders al grote successen geboekt waar ik vanzelfsprekend erg trots op was, werd ik zelf geconfronteerd met de gevolgen van een aanrijding in de auto.
Er ontstond een probleem in mijn rug, waar de reguliere medische wegen mij niet verder hebben kunnen helpen.
Drie en een half jaar ben ik bezig geweest met diverse therapieën en heb ik een uitgebreid revalidatie traject gevolgd. Helaas was de eindconclusie dat ik geen vooruitgang boekte.

Via mijn eigen ervaring met de producten en inmiddels beheersbare klachten ben ik als zelfstandig zakenpartner gaan bouwen aan mijn eigen bedrijf. Inmiddels met een eigen groep van vele te begeleiden collega’s distributeurs in inmiddels meer dan 34 landen over de gehele wereld is mijn aanvankelijk klein bedrijfje snel uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf met een aanzienlijke omzet.

Deze zeker spectaculaire inhoudelijke ontwikkeling met Energetix Magneetsieraden naast de beroepsmatige mogelijkheden daarbinnen, zal meer mensen doen besluiten om Magneetsieraden te gaan dragen en ook vele anderen doen besluiten om binnen ons team hetzij via productaanschaf en/of via een eigen op te zetten bedrijf, dit concept te kopiëren.

U bent in beide gevallen van harte welkom en ik, Rolf Brouwers (Energetix Kopen), zal u hierbij met al mijn ervaring, deskundigheid, enthousiasme en andere mogelijkheden graag verder helpen.
Lees hiervoor aandachtig verder in mijn website en vul, indien gewenst, mijn contactformulier in voor verdere uitleg over inhoudelijke en/of commerciële toepassingen in de bijzondere wereld van Magneetsieraden.

Ik verheug me op ons contact en hoop u te ontmoeten en verder te helpen!

Met vriendelijke groet,

Rolf Brouwers
(International) Marketing Director Energetix
Boschdijk 894, 5627AB Eindhoven
Tel: 06-50245428
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u op zoek naar een extra inkomen, of een nieuwe parttime/fulltime baan? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!